top of page

SPELGRAFIKER 

artist_full_edited.jpg

Om jobbet

Spelgrafiker till PlaygroundSquad

 

PlaygroundSquad är en spelutvecklarutbildning (den äldsta i Sverige, faktiskt) och vi letar nu efter någon som kan undervisa, hjälpa och guida våra grafikstudenter mot spelindustrin. PlaygroundSquad ingår i, och drivs av, Tensionkoncernen som du hittar i Falun, Dalarna.

 

PlaygroundSquad har varit stor och avgörande för den svenska spelindustrin sedan starten och vi har utbildat spelutvecklare i över 20 år. Nu kan du hitta våra studenter på spelstudior över hela världen. Läs mer om PSQ på www.playgroundsquad.com.

 

Vi behöver dig som vill utbilda och handleda våra studenter. Någon som vill ansvara för att vår spelgrafikutbildning håller toppklass tillsammans med det övriga teamet på PlaygroundSquad. Teamet består av vår utbildningsledare, inriktningarnas ansvarspersoner samt handledare. De kollegor som ingår i Tensions övriga produktionsteam bidrar med att hålla kurser och stöttar inriktningens utveckling. Vi arbetar för att auktorisera vår utbildning som träningscenter mot internationella partners och utvecklar våra samarbeten mot nya skolformer. Därför letar vi också efter dig som vill ansvara för delar av framdriften av utbildningen och jobba mot nya samarbeten med utbildningar och spelindustrin.

 

Vi erbjuder dig en rolig arbetsplats, härliga studenter, högt tempo och höga ambitioner när det gäller arbetsmiljö och trivsel. Vi har kul på jobbet, och vi trivs med varandra och det vi gör. Inspel i produktionen på Tension kan också göras i mån av tid och intresse. Läs mer på www.tension.se.

_DSC0148.jpg

Krav & info

PSQ_Yellow_on_Black_edited.jpg

Vi behöver dig som

  • har en stor passion för spel och har jobbat med spelutveckling tidigare

  • gillar teamarbete

  • har goda kunskaper i Maya

  • har någon fördjupning eller specialkunskap (t.ex. technical, environment, GUI, animation, etc.)

  • kan tala, skriva och förstå såväl engelska som svenska

 

Vi skulle också gilla om du

  • har erfarenhet av undervisning

  • har kunskaper i Unreal

  • har kunskaper om riggning, animering och modellering

  • har en nördig hobby eller specialintresse som vi kan bonda över

  • kan köra bil (och faktiskt får göra det)

 

Tjänsten är på 100% och baserad i Falun. Om du tycker att det låter som en bra idé, skicka oss din ansökan! Maila till Lotta: lotta@tension.se, hon är också personen som kan hjälpa dig att få svar på dina frågor.

 

Just ja, och eftersom branschen är så extremt mansdominerad ser vi gärna kvinnliga sökande!

ANSÖK NU
bottom of page