JOB OPPORTUNITIES
 


TENSION SÖKER EN PROGRAMMERINGSLÄRARE
 

VÅR VISION ÄR ATT BRYTA NY MARK I TRADITIONELLA INDUSTRIER GENOM ATT MIXA NYA OCH GAMLA TEKNIKER OCH TEKNOLOGIER.
VI LÖSER OMÖJLIGA UPPDRAG OCH ÖVERRASKAR MED NYA KONCEPT.

 

Tension utvecklar spel, applikationer och lösningar i teknikens framkant. Vi samarbetar med aktörer som Sony Computer Entertainment och Ericsson i allt från globala till lokala projekt, där den gemensamma faktorn är innovation och nya koncept. Tension driver PlaygroundSquad, Sveriges äldsta yrkesutbildning för dataspelsutveckling. Vi utvecklar vår egen spelmotor, Tengine, som utgör basen i flera av våra utvecklingsprojekt, spel och produkter. Vidare är vi med och skapar framtidens plattform inom gamifiering för att motivera barn och ungdomar till lärande.
Vår organisation växer och PlaygroundSquad behöver dig som vill vara med och utbilda nästa generations programmeringsmedarbetare som ska skapa nästa generations lösningar, applikationer och spel.

ARBETSBESKRIVNING

Som programmeringslärare är du nördigt intresserad av och nyfiken på spelvärlden. Du kommer att arbeta i vårt skolteam och vara en viktig del i utvecklandet av våra utbildningar och utbildningskoncept. Du kommer att handleda och undervisa studenter och elever i flera åldrar som vill in i spelutvecklingsindustrin. Som programmeringslärare kommer du att få förmånen att handleda nästa generations spelutvecklare på Yrkeshögskolan PlaygroundSquads programmeringsinriktning, så att de kommer ut som de mest eftertraktade medarbetarna i spelindustrin! Du kommer också att ges möjlighet att delta i produktioner inom koncernen.

Arbetsuppgifterna hos Tension är väldigt varierande i typ, upplägg, längd och tempo, och du ges möjlighet att fördjupa dej inom olika områden och bredda din kompetens i bolaget genom till exempel dedikerade dagar för personlig utveckling.

VI VILL ATT DU:

• Har en passion för spel, spelmotorer och spelutveckling.

• Goda programmeringskunskaper
(t.ex. inom frontend, backend eller spelprogrammering).

• Har en pedagogisk utbildning.

• Är en van lagspelare som förstår vikten av sammanhållning och teamutveckling.

• Är lösningsfokuserad.

• Är bekväm i att uttrycka dig både i svenska och engelska i tal och skrift, och har förmågan att kommunicera med olika avdelningar och discipliner.

• Har B- körkort.

Vi lägger stor vikt vid din personlighet.

EN FÖRDEL ÄR OM DU:
• Har erfarenhet av spelbranschen, arbetat med produktion eller produktutveckling.

• Har professionell erfarenhet inom programmering.

• Kan programmera i C++.

• Är nördigt intresserad inom ett eller flera områden i upplevelseindustrin såsom
sci-fi, rollspel, 8-bitarskonsoler, VR, etc.

• Har en ingenjörs-, systemvetar- eller datakunskapsutbildning.

OM ANSTÄLLNINGEN
100 % tillsvidare. Provanställning tillämpas. Tillträde efter överenskommelse. Intervjuer sker löpnade, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Tillsättning av tjänsten kan ske vid terminsskifte.
Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

ANSÖKAN OCH KONTAKT
Intresserad? Välkommen med din ansökan! Vid frågor kontakta Daniel Fredriksson på 070-36 888 40 eller daniel.fredriksson@tension.se. Ansökan skickas till lotta@tension.se.
 

INNOVATION   SPÄNNING   UTBILDNING   ÖVERRASKNING.

 


If you would like to send us a spontaneous application, please fill out this form down below! 

Name *
Name