JOB OPPORTUNITIES

Become our next superhero

 
 
 

Are you our LOW-POLYMAN or PARTICLE WOMAN?

TENSION SÖKER MÅNGKUNNIG SPELGRAFIKER

Jobba i en kreativ miljö i centrala Falun där vi värdesätter personlighet högt. Vi älskar spel och arbetar med digitala lösningar i teknikens framkant. 

 

Tension är sprunget ur spelindustrin och fokuserar på digitala lösningar och applikationer med den senaste tekniken i fokus. Vi samarbetar med aktörer som Sony Computer Entertainment och Ericsson i allt från globala till lokala projekt, där den gemensamma faktorn är spelkoncept och innovation. I Tensionhuset i centrala Falun driver vi flera bolag med närmre 30 anställda inom vår koncern, bland annat Sveriges äldsta yrkeshögskoleutbildning för dataspelsutveckling, PlaygroundSquad.
Utöver vår yrkesutbildning finns här även bolag inom försäljning, teknologi och spel.

Vi letar efter dig som vill vara med och skapa framtidens interaktiva upplevelser samt handleda grafikstudenter som ska skapa nästa
generations lösningar och spel.

 

VÅR VISION ÄR ATT BRYTA NY MARK I TRADITIONELLA INDUSTRIER GENOM ATT MIXA NYA OCH GAMLA TEKNIKER OCH TEKNOLOGIER.
VI LÖSER OMÖJLIGA UPPDRAG OCH ÖVERRASKAR MED NYA KONCEPT.

ARBETSBESKRIVNING

På Tension kombinerar vi produktion och utbildningshandledning, det innebär att du kommer att arbeta med både skarpa projekt och även lära ut dina kunskaper till andra.

Som handledare kommer du att dela med dig av din kunskap och expertis till nästa generations spelutvecklare på Yrkeshögskolan PlaygroundSquad, Sveriges äldsta spelutvecklingsskola. Det innebär att du gärna vill visa och förklara dina kunskaper och även på ett förståeligt sätt kan dela med dig av arbetsprocesser.

Som grafiker ingår du i vårt produktionsteam där du är med och utvecklar innovativa realtidsapplikationer och spel i 3D för PC, konsol och mobil, med allt från framtagande av grafiska koncept och tidiga prototyper till applikationer som lanseras brett.
Vi är ensamma i världen med våra lösningar där vi kombinerar 3D med videoströmning, VR, geolocation, spel och realtidsdata. Du blir en viktig del i arbetet och ju bredare intresse du har av 3D, dess tillämpning och samverkan med andra områden desto bättre!

Du är en 3D-generalist med breda kunskaper inom Maya som alltid är på jakt efter nya kunskaper och har svårt att hålla dig till bara ett område. Då våra applikationer, lösningar och utbildningar bygger på våra medarbetares kompetenser inom specifika områden kommer du ha möjligheten att själv vara med och forma dina arbetsuppgifter.

VI VILL ATT DU:

 • Har erfarenhet från spelindustrin

 • Har breda kunskaper i Maya

 • Gillar att jobba med innovativa och nya koncept

 • Är bekväm i att uttrycka dig i svenska och engelska i både tal och skrift

 • Har B- körkort

VI SER GÄRNA ATT DU:

 • Har ett eller flera specialområden inom grafik som: konceptgrafik, modellering, texturering, ljussättning, scripting, rigging, animation, effekter eller videoredigering

 • Har erfarenhet av att jobba i diverse olika grafikrelaterade program och/eller spelmotorer

 • Har kunskaper inom pedagogik eller erfarenheter av att lära ut

 • Är fanatiskt intresserad inom ett eller flera områden i upplevelseindustrin såsom sci-fi, rollspel, 8-bitarskonsoler, VR, etc

 

OM ANSTÄLLNINGEN

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 100 procent. Provanställning tillämpas. Tillträde efter överenskommelse. Intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vi eftersträvar en jämställd arbetsplats och ser gärna kvinnliga sökande.

 

ANSÖKAN OCH KONTAKT

Välkommen med din ansökan! Den skickas till lotta@tension.se.
Vid frågor, kontakta Mats Persson på 023-298 00 eller mats@tension.se.

 

TENSIONHUSET
Trotzgatan 29,
791 72 FALUN
www.tension.se

Ladda ner dokumentet här

 
 
 
 

 
 
 

Are you our PROFESSOR ECONOMIC or DOCTOR NUMBERS?

TENSION SÖKER EN EKONOM

Jobba i en kreativ miljö i centrala Falun där vi värdesätter kompetens och personlighet högt. Vi älskar spel och teknik, gör du också det?
Välkommen med din ansökan.

Tension är sprunget ur spelindustrin och fokuserar på lösningar i teknikens framkant. Vi skapar och arbetar med applikationer och digitala lösningar samtidigt som vi ständigt tänjer gränsen för vad som är möjligt.
Vi samarbetar med aktörer som Sony Computer Entertainment och Ericsson i allt från globala till lokala projekt, där den gemensamma faktorn är innovation och nya koncept.

 

Tension är en koncern med närmre 30 anställda & flera dotterbolag:

Tension Graphics; Moderbolaget med fastigheter och administrativt team.
PlaygroundSquad; Sveriges äldsta yrkesutbildning för dataspelsutveckling.
Megafront; Ett försäljningsbolag som säljer mjukvaror för Media & Entertainment-industrin samt Tensions egna produkter och som dessutom driver en brädspelsbutik.
Tension Technology; Skapar nya digitala lösningar med egenutvecklad spelmotor och som fokuserar på 5G-lösningar, för tillfället tillsammans med Ericsson.
Adit Studios; Spelstudio som utvecklar spel till flertalet plattformar.
Tensionkoncernen består även av två brittiska bolag.

  

VÅR VISION ÄR ATT BRYTA NY MARK I TRADITIONELLA INDUSTRIER GENOM ATT MIXA NYA OCH GAMLA TEKNIKER OCH TEKNOLOGIER. VI LÖSER OMÖJLIGA UPPDRAG OCH ÖVERRASKAR MED NYA KONCEPT.

 

ARBETSBESKRIVNING

Tension växer och behöver fler kollegor som sköter koncernens ekonomi och administration. Vi kan erbjuda dig ett brett arbetsområde med både stora och små frågor inom ekonomi och lönehantering, men också chansen att bidra inom affärsjuridik och avtalshantering. Du kommer att jobba tillsammans med vår VD, ekonomichef och det övriga administrationsteamet. Du kommer att göra månadsavstämningar, månadsbokslut, delårsbokslut och årsbokslut, jobba med lönehantering samt arbeta med momshantering. Du kommer även att arbeta med avtal gentemot våra kunder och leverantörer, både nationellt och internationellt. Utöver det kommer du också att bidra vid den löpande redovisningen såsom bokföring, kund- och leverantörsreskontra samt övriga förekommande uppgifter på en ekonomiavdelning. 

Vi använder Vismas redovisningssystem. 

 

VI SER GÄRNA ATT DU: 

 • har arbetat tidigare i en liknande roll eller studerar sista året på ekonomiprogrammet på högskolan

 • har arbetat med lönehantering

 • kan hantera flera bolag parallellt

 • har kunskap om affärsjuridik och avtalshantering

 • är bekväm med att hantera Officepaketet

 • kan kommunicera bra i tal och skrift på både svenska och engelska

 

Vi förutsätter att du är engagerad i ditt arbete och att du är flexibel och hjälper till där och när det behövs, att du även kan se förbättringsåtgärder för att få en säkrare och snabbare hantering i det dagliga arbetet och är noggrann, strukturerad och ordningsam. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. 

Är du dessutom dataspelsintresserad är det ett plus i kanten!

 

OM ANSTÄLLNINGEN

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 60–75 procent. Provanställning tillämpas. Tillträde efter överenskommelse. Intervjuer sker löpnade, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. 
Vi eftersträvar en jämställd arbetsplats och ser också gärna manliga sökande.

 

ANSÖKAN OCH KONTAKT

Välkommen med din ansökan! Den skickas till lotta@tension.se.
Vid frågor, kontakta Pia Sundberg på 073-789 16 10 eller pia@tension.se.

 

TENSIONHUSET
Trotzgatan 29
791 72 FALUN
www.tension.se
www.playgroundsquad.com
www.megafront.com

Ladda ned dokumentet här

 
 
 
 

 
 

We’re always looking for new superstars to hire.

To send us a spontaneous application, please fill out this form:

 
 
Name *
Name