top of page
Red hexagons background

OM TENSION

På TENSION ger vi våra kunder möjlighet att utnyttja den fullständiga potentialen av visuell kommunikation med spänningen av gamification. Vi skapar uppslukande upplevelser som förvandlar vanliga interaktioner till spännande resor, som revolutionerar hur företag engagerar sig med sin publik.

Våra avantgardistiska lösningar och erbjudanden blandar sömlöst grafisk design, visuellt varumärke och kreativ gamification med innovativa projekt, och introducerar en fängslande dimension som fängslar och motiverar.

Oavsett om det handlar om att skapa visuellt häpnadsväckande grafik, ingjuta gamifierade element i kreativa processer eller föreställa sig banbrytande projekt, så leder TENSION vägen när det gäller att slå samman industri och gamification, vilket inleder en ny era av interaktivt visuellt berättande.

FÖRETAGEN INOM TENSIONKONCERNEN

OLIKA FÖRETAG MED SAMMA MOTTO

HA KUL MED TEKNIK MED ETT GAMERSPERSPEKTIV.

3D rendered white city
TENSION technology purple logo

TENSION technology 

TENSION technology utvecklar tekniska lösningar för ditt företag att använda i appar, spel och andra mjukvarulösningar. Företaget använder patentsökt teknologi för att göra de galnaste och out-of-the-world lösningar som passar ditt varumärke och företags behov. De har till och med utvecklat en egen spelmotor (som heter Tengine) som gör allt möjligt.

Megafront

Megafront är en återförsäljare av mjukvaror som främst fokuserar på Media och Underhållning och säljer de bästa produkterna för VFX, spelutveckling och filmproduktion, men även för industridesign (CAD). Megafront är ledande återförsäljare i Norden för Autodesk, ChaosGroup, Pixar, Dassault Systèmes, Epic Games, etc. Megafronts kunder inkluderar de flesta större spelstudior, VFX-studior och designbyråer.

Cyberpunk 2077 screenshot
Megafront white logo
PlaygroundSquad Game project, Liberosis
PlaygroundSquad black logo

PlaygroundSquad

PlaygroundSquad är Sveriges äldsta YH-utbildning inom Spelutveckling. PSQ har levererat förstklassiga speldesigners, spelprogrammerare och 3D-grafiker till branschen sedan 2000. Utbildningen är tvåårig och studierna görs på heltid med lektioner som hålls på plats i TENSIONhuset i Falun, Sverige.

Adit Studios

Adit Studios är ett spelföretag med fokus på design och realisering. Förutom att arbeta på egna titlar gör de också projekt åt andra företag med expertis inom konceptutveckling och komplexa tekniska lösningar. Bland våra kunder finns Fabrik Games och Sony Interactive Entertainment.

PlaygroundSquad student programming game project at school
Adit studios logo
Boardgame store in Falun, Sweden
Mega Game Store green logo

Mega Game Store

Mega Game Store är en butik med fokus på brädspel och figurspel för den mer nördiga folkgruppen i Dalarna. De tar in i princip vilket spel som helst då de är återförsäljare åt några av de största leverantörerna inom bräd-, kort- & figurspel. Mega Game Store är ett dotterbolag till Megafront AB.

bottom of page