top of page

JOBBA PÅ TENSION

Vill du skapa morgondagens tekniska upplevelser? Vill du berätta historier genom grafisk 3D-design och spel? Vill du utforska och använda ny teknik för att utveckla din egen kompetens? Då är TENSION stället för dig.

artist_full_edited.jpg

LEDIGA PLATSER

Lediga Jobb

Kolla in vilka färdigheter vi behöver för tillfället. Kanske har du det som vi har letat efter hela tiden?

Inga lediga tjänster atm
Virtual Reality

TESTA DIN LYCKA

Spontanansökan

Vi letar alltid efter nya superstjärnor att anställa. Så skicka oss en spontanansökan! Man vet aldrig vad som kan hända.

HUSET

Vill du ha kul på jobbet? Då är vi platsen för dig!
Vi har investerat i 4 olika arkadmaskiner under de senaste åren. Men anta att gamla skolans spel inte är din grej. I så fall kan du alltid titta på våra Darth Vader-statyer eller bygga något unikt med LEGO eller Plus-Plus för att koppla av din fantastiska hjärna mellan projekt.


FOLKET

Vi är ett gäng prickar med olika intressen och hobbies, men vi har alla en sak gemensamt: vi är nördar! Oavsett om det är Warhammer, tv-spel, pussel, avancerat datorbyggande, trädgårdsarbete eller stickning – vi är alla nördar på vårt sätt.

TENSIONS VISION & MÅL

Vi utvecklar innovativa idéer till applikationer, spel och koncept med hjälp av banbrytande teknologi. Vårt mål är att bryta ny mark inom traditionella industrier genom att blanda ny och gammal teknik.

TENSION tänjer på gränserna för digital teknik och utmanar alla tänkbara gränser.
Vi överbryggar spelplattformar, kodstandarder, grafisk design och galna nya idéer – med hårdvara som inte alltid är så logisk. Vi har festat så här sedan 1999 tänkte göra det ett bra tag framöver.VILL DU JOINA?
Låter detta som en dröm? Det kan bli verkligt, vet du.
Skicka din ansökan till 
info@tension.se. Vi ses där!

bottom of page