top of page
PlaygroundSquad students working infront of a computer at school

Praktik

Gör din praktik, prao eller LIA på TENSION

Lär dig av de bästa och skapa fantastiska saker när du blir en i gänget på TENSION! Vi letar alltid efter nya superstjärnor som kan joina vårt team. Skicka oss en spontanansökan, man vet aldrig vad som kan hända.

Gällande PRAO: Vi tar gärna emot PRAO-elever från grundskolan & gymnasiet med anpassad studiegång då vår miljö lämpar sig för individanpassade uppgifter där du kan få testa på olika arbetssätt och -metoder inom spelutveckling.

Vad du kan få göra på TENSION:

Arbeta främst i projekt där vi levererar applikationer till olika kunder och företag, men också arbeta med spelutveckling, Proof of Concepts, demos, och andra uppgifter. På TENSION är samarbete väldigt viktigt. Det är viktigt att du kan arbeta (och komma överens) i grupp med andra. Vi kräver inte att du ska hålla låda 24/7, men du måste förstå vikten av lagarbete för det värdesätter vi högt.

Vi ser gärna att du kan ta ansvar utan att någon behöver hålla dig i handen hela tiden (vi håller din hand när det behövs så klart, men gärna inte hela tiden. Vi behöver också jobba.) Vi vill att du ska vara en driven person med en vilja att göra saker utanför din comfort zone. Du får all stöd och hjälp du behöver av oss under din praktik här för att göra din tid på TENSION så bra som möjligt.

Här får du göra det du tycker är roligt och har kunskaper inom. Om du är en 3D-artist som vill göra koda eller en programmerare som vill lära dig mer om UI & UX-design så kommer vi att uppmuntrar dig att göra det! Inget är hugget i sten angående dina arbetsuppgifter här. Du kan (och vi vill att du ska) vara med och påverka dina dagar på TENSION!

Skicka in din ansökan om praktik på TENSION

Berätta om dig själv och varför du är en perfekt kandidat för praktik hos oss, men viktigast av allt: berätta varför ett* av bolagen inom TENSION-koncernen är perfekt för dig?

*(PlaygroundSquad, TENSION Technology, TENSION Graphics, Adit Studios)

Vad söker du?

Arbetsprover

När du ansöker om praktik på högskolenivå vill vi att du bifogar eller länkar arbetsprover. Det är önskvärt från alla sökande att bifoga arbetsprover via uppladdning eller länkdelning. 

Ladda upp bild
Ladda upp dokument
Ladda upp video
Vi tar gärna emot PRAO-elever från grundskolan & gymnasiet med anpassad studiegång då vår miljö lämpar sig för individanpassade arbetsuppgifter. Har du anpassad studiegång?

Tack för ditt meddelande!

Från praktikant till anställd

Nicklas Evaldsson, PlaygrondSquad teacher

Nicklas Evaldsson

Han började som praktikant. Nu är Nicklas en riktig brogrammer och handledare inom TENSION-gruppen.

Nicklas var student inom spelprogrammering på YH-skolan PlaygroundSquad när han bestämde sig för att han ville göra sin praktik på TENSION.

Under sin praktik fick han göra olika uppgifter inom programmering som i slutändan fick honom att bli anställd och en del i gänget på TENSION.

bottom of page