top of page
Visit Dalarna Travel Guide Application thumbnail

Travel Guide-appen

Den första i sitt slag: en nedladdningsbar VisiTech-app för smartphones, utvecklad för Visit Dalarna. Lanserades i oktober 2020.

Download on the App Store logo
Get it on Google Play logo
screenshot of Visit Dalarna Travel Guide Application

KLIENT

Visit Dalarna

TYP

API, ramverk och offentlig app för turism

PARTNER

EU, Tillväxtverket, Kommuner i Dalarna

VARAKTIGHET

Pågående

Plattformar

Win, Android, iOS, Web, PS4

Dela

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Funktioner

3D-modeller, 3D-kartläggning, höjddatafält, spårningsdata, API, 360-vyer, VR, videoströmning, fotovisning, 3D-objektvisning, interaktiv information, multiplattform, nätverksarkitektur, databas, testlabb, virtuella 3D-webbplatser, Live Data, Live-videoströmmar, Statisk Data, VOD, med mera.

UPPLEV DALARNA SOM DU BORDE GÖRA

TENSION och Visit Dalarna ville utveckla och lansera nästa generations Turism-app och gjorde det under hösten 2020. Uppdraget var att skapa en unik databas som kan innehålla information från lokala företag som omvandlas till 3D-modeller, Track Data, 360-views , VOD och interaktiv information (mer mera) till en app som ritkar sig till turister som besöker Dalarna.

Appen är en Next Generation Visitech-lösning som du kan ladda ner till Android och iOS. Appen heter "Travel Guide" och är den första i sitt slag. Med appen Travel Guide kommer du att kunna navigera bland de bästa sakerna i Dalarna. Du hittar snabbt hotell, boende, aktiviteter, turistattraktioner, matupplevelser och allt annat du inte vill missa när du reser i Dalarna.

Användaren kommer även att kunna hitta Dalarnas bästa utbud av vandrings-, cykel- och skridskoleder med 3D-kartnavigering av rutter och andra funktioner.

bottom of page