top of page
230x0w (9).png

Zornmuseet-appen

Denna unika app har utvecklats i ett samarbete mellan TENSION, Zornmuseet och Visit Dalarna. Det är en nedladdningsbar app för smartphones.

Download on the App Store logo
Get it on Google Play logo
unnamed (7).webp

KLIENT

Zornmuseet

TYP

Offentlig app för 360-turer med publik lansering

PARTNER

Visit Dalarna

LANSERAD

September, 2023

BESÖK ANDERS ZORNS EXTRAORDINÄRA VÄRLD.

Med denna unika TENSION-utvecklade app kan du få guidade 360-turer utan några geografiska eller fysiska hinder. Ta del av och uppleva Anders och Emma Zorns värld när som helst, var som helst.

Rummen på museet är byggt i en 360°-miljö som ger appanvändaren en känsla av att stå mitt i rummet och uppleva museet som om hen vore på plats.

 

Du får ta del av Zorns konstverk och ges möjlighet att detaljstudera, vända och vrida föremål framtagna med 3D-grafik. Appen innehåller en guidad tur i både tal och skrift som du kan aktivera vid behov. Det finns också ett minispel med syftet att lära användaren om Zorns liv genom historen via en tidslinje i en retro 2D-pixelstil, som uppmuntrar lärande i form av gamification.

 

Den här unika museiappen har utvecklats i ett samarbete mellan TENSION, Visit Dalarna och Zornmuseet.

Plattform

Android, iOS

Dela

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Funktioner

Online-backend med innehållsredigerare, en databas för dynamiskt laddat innehåll. App med 360-fotovyer och navigeringssystem, interaktiv information (video, ljud, 3D-objekt, bildgallerier), ljudguide, tidslinjepresentation, minispel, nyhetsflöde, med mera.

bottom of page