top of page

Vi främjar och breddar spelkultur bland barn i Dalarna

knapp-hemsida_Rityta 1 kopia 3.png
knapp-hemsida_Rityta 1 kopia 2.png

Här får nördar vara nördar

Varje skollov i Falun, Dalarna

Fokus på spelkultur, skapande, gemenskap & att ha kul!

Att vara nörd är det bästa som finns. Här finns det acceptans och gemenskap så det räcker och blir över för alla barn. På NÖRDLOVET får du testa på och utöva det mesta inom spelkultur. Vi fokuserar på innovation och skapande processer utanför de klassiska ramarna av annars vanligt sponsrade aktiviteter för barn. 

Följ Oss
FB-omslag.png

Följ oss för nästa event!

All information om när nästa NÖRDLOV arrangeras och vilka aktiviteter som kommer hållas uppdateras på våra sociala medier. Se till att följa oss där för senaste nytt!

pil t hemsida_vit.png
  • Instagram
  • Facebook

Testa på Workshops

Vi vill att alla barn ska få testa på den fina med nörderi. Därför erbjuder vi gratis workshops och prova-på-tillfällen där du får testa rollspel, animation, sketching, stop-motion, miniatyrfigur-målning, kortspel, strategispel, brädspel - you name it! Varje NÖRDLOV har olika workshops beroende på förfrågan och tillgängliga ledare.

Stationer & aktiviteter

Alla ska känna sig hemma här. Därför har vi olika stationer på plats där du kan hänga och spela med vänner eller bara ta det lugnt i en omgivning där du tillåts ta dagen i den takt som är bekväm för dig. Här finns det brädspel, aktivitetsspel, målarstationer och andra spel. Här får du ta med dig din egen nörderihobby för att pyssla och fixa med, visa upp ditt intresse!

Ett safe space för alla

NÖRDLOVET arrangeras i TENSIONhuset i Falun, Dalarna. Vi vill att det ska vara en fristad för alla nördar (oavsett ålder) att kunna utöva sitt intresse inom spelkultur. Därför erbjuder vi aktiviteter på NÖRDLOVET som annars vanligen inte arrangeras på exempelvis fritidsgårdar, skolor eller kulturhus.

Stötta oss

Stötta NÖRDLOVET

Var en del i arbetet med att ge barn en gemenskap de förtjänar.

knapp-hemsida_Rityta 1 kopia.png
bottom of page